3.3.2012

Hankiralli 2012

 

Kuvia lisätty Kuvat-sivulle.

3.3.2012
Päivä on valjennut Porvoossa pilvettömän taivaan ja pikkupakkasen kanssa, siis loistava rallipäivä tiedossa. Online-tulokset löytyvät täältä.

Hankiralli 2012 ajetaan 3.3.2012 Teijo-Talot Historic Rally Trophy 2012 -sarjan kolmantena osakilpailuna. Hankis on samalla XtremeRally -osakilpailu ja kansallinen kilpailu. Samassa yhteydessä ajetaan myös Historic-tasanopeuskilpailu.

Hankiralli tekee pitkän tauon jälkeen paluun Itä-Uusimaalaisille teille. Rallin kokonaispituus on 195 km, erikoiskokeita on 6 kpl yhteispituudeltaan noin 55 km. Erikoiskokeiden joukossa on osuuksia, joilla ei ole ajettu kilpaa sitten 1980-luvun.

Historic-rallisarjan voittaja kuittaa tänä vuonna vähintäänkin Suomen, ellei koko Euroopankin, suurimman (sekä fyysisesti, että rahassa mitattuna) autourheilupalkinnon. Palkintona on 50 neliön “Rallimökki” -rakennus, arvoltaan 85.000 €. Panosta siis tässä seitsemän osakilpailun sarjassa riittää.

Toivokaamme, että tänne etelään vasta tämän vuoden puolella saapunut talvi jaksaisi pitää mittarit miinuksella ja kasvattaa kisaan mennessä kinokset korkeiksi parin viime vuoden tapaan, jotta puitteet sääolosuhteidenkin osalta olisivat kunnossa, kun perinteikäs Hankis starttaa maaliskuun ensimmäisenä lauantaina.

© 2002-2012 Hankiralli-yhdistys ry                                                Webmaster

Buff®

Teijo-Talot
Historic Rally Trophy
Historic Rally Club Finland ry
Laakkonen - autokauppaa vuodesta 1960
hoyryraidelogo
Ramirent